Complex

Amsamblu a tendinţelor inconştiente cu mare încărcătură emoţională, care condiţionează definirea personalităţii individuale.

Complexele pot deveni paologice, la adult devin cauza unor afectiuni psihice iar la copii cauza tulburărilor de caracter.

Complexul de inferioritate  – se dezvolta in momentul in care subiectul constientizeaza o slabiciune naturala fata de o alta pesoana/e (ex.copilul faţă de adulţi), si cauta sa corecteze aceasta stare de inferioritate (mecanism de compensaţie). 

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica