Colir

Soluţie sterilă administrata sub formă de picături în sacul conjunctival inferior pentru a produce un efect asupra ochiului.

Colirele contin un element activ dizolvat în apă distilată, ser fiziologic si un antiseptic toate ambalate în flacoane sterile.  Produsul este instilat în golul pleoapei inferioare şi difuzează în interiorul ochiului prin cornee.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica