Cod genetic

Informaţie genetică, conţinută sub formă chimică în A.D.N.-ul nucle­elor celulelor, care  comanda sinteza proteinelor consti­tutive ale materiei vii.

Coeficient intelectual – Raport între vârsta mintală (evaluată printr-o serie de teste) şi vârsta reală a unui individ, multiplicat cu 100.

Coeficientul intelectual normal este 100, sub 70 indica o debilitate mintală peste 140 indică Ia un copil faptul că este supradotat.

Coeficientul intelectual nu ţine cont de personalitatea globală a subiectului şi rezultatele determinării lui pot fi influenţate de mediul sociocultural al copilului, de reacţia faţă de examinator sau alti factori .

Acesta trebuie să fie completat cu alte teste de personalitate.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: