Ciuperci

Organisme vii cu un nucleu celular tipic, lipsite de clorofilă. Ele se hrănesc prin absorbţia reali­zată prin peretele celular (saprofite pe materialele inerte sau  parazite la om, animale şi plante).

Ciupercile pot genera in mod curent : micoze (infecţia unui ţesut viu), alergii (reacţie legată de inhalarea sporilor), micotoxicozele (intoxicaţii date de ingerarea metaboliţilor fungici toxici).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica