Citopunctie

Prelevarea cu ajutorul unui ac fin de celule dintr-o leziune situată în profunzime în vederea unui diagnostic citologic ( mai des utilizata in cazul chisturilor ovariene lichidiene şi tumorile de san).

Puncţia este ghidată pentru organele profunde (plămân, ficat, pancreas) prin tehnicile de imagerie medicală (radiologie, ecografie, scanografie).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica