Cateterism cardiac

Introducerea în cavitatea unui vas sangvin a unui cateter, care este făcut să alunece până în cavităţile inimii pentru a-i explora funcţionarea. Permite diagnosticarea unei boli cardiace si evaluarea gravităţii sale.

Complicaţiile pot fi mecanice: hemo­ragia la punctul de puncţionare, tromboză vasculară, infecţioase, antreneza tulburări ale ritmului în timpul trecerii sondei în cavităţile cardiace. Riscul de accident fatal extrem de mic.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica