Catecolamine

[Catecolamine]

Catecolaminele sunt hormonii produşi de glandele suprarenale, care sunt localizate deasupra rinichilor. Aici includem dopamina, noradrenalina şi epinefrina. Glandele suprarenale transmit catelocamină în sânge atunci când eşti stresat din punct de vedere fizic sau emoţional.

Acestea fac ca respiraţia să fie accelerată, creşte tensiunea arterială şi se transmite o cantitate mai mare de sânge către organe ca inimă, creier şi rinichi.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica