Carate

Boală infecţioasă contagioasă neveneriană provocată de o bacterie, Treponema carateum, cu transmitere prin contacte cutanate directe şi prin ustensile de bucătărie.

Se manifestă prin papule scuamoase, apoi prin pete roz, roşii sau violacee care capata apoi o culoare brun-negricioasă sau se albesc.

Tratamentul utilizeaza penicilina.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica