Calvitie

Absenţă sau pierdere a părului, adesea ereditară sau dobândită (ex. cazuza medicamentoasa,  iradieri cu radiaţii X ). Evoluţia sa este mai rapidă atunci când apare la vârste de 25-30 de ani, mult mai lentă când survine către 50 de ani.

Calviţia hipocratică – apare în jurul vârstei de 50 de ani si afecteaza totalitatea craniului şi nu lasă decât o coroană de păr dedesubtul urechilor şi pe conturul regiunii occipitale de la baza craniului.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Tags:
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea