Calvitie

Absenţă sau pierdere a părului, adesea ereditară sau dobândită (ex. cazuza medicamentoasa,  iradieri cu radiaţii X ). Evoluţia sa este mai rapidă atunci când apare la vârste de 25-30 de ani, mult mai lentă când survine către 50 de ani.

Calviţia hipocratică – apare în jurul vârstei de 50 de ani si afecteaza totalitatea craniului şi nu lasă decât o coroană de păr dedesubtul urechilor şi pe conturul regiunii occipitale de la baza craniului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica