Blefaroplastie

Intervenţie chirurgicală cu scop esthetic sau reparator al pleoapelor care prezintă deformări, ptoza (cădere), pierderi de ţesut, tumori.

Rezultatul este corectarea problemei, însoţită de o cicatrice care de cele mai multe ori devine aproape invizibilă în căteva luni. Există şi o complicaţie despre care este informat în prelalabil pacientul că poate apărea:  ectropion, adică întoarcerea marginii interne către exterior, ochiul fiind apoi expus, ca şi parte ainternă a pleoapei.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica