Autism

Stare patologică de rupere de realitate şi trăire într-o lume interioară în mod excesiv, intens.

Apărut al copil, autismul îl determină să vadă relaţiile cu cei din jur ca fiind nocive. Copilul este dezinteresat de luem aexterioară, de propria imagine în oglindă. Manifestă stereotipii, limbaj dificil şi întârziere în dezvoltarea limbajului, relaţii aproape inexistente cu anturajul.Diagnosticul diferenţia între autism şi multe forme de întârziere mintală este greu de precizat. Nu exista un tratament etiologic, ci doar terpai variate concepute pentru a-l antrena în relaţionări, modificarea comportamentului, învăţare.

Adultul cu autism este mai degrabă deja diagnosticat cu schizofrenie. Unoeri această reacţie aşa zis de autoapărare împotriva lumii exterioare şi refugiu absolut în interior se soldează cu sinucidere.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.