Artroscopie

Investigaţie imagistică tip endoscopie practicată pentru a stabilirea diagnosticului sau tratarea unei afecţiuni la nivelul intim al unei articulaţii.

Cele mai des întâlnite sunt artroscopiile practicate la genunchi sau umăr, vizualizându-se foarte bine cartilajele, ligamentele, capsula articlară, eventuale modificări ale acestora, sechele ale unor traumatisme. De asemenea, pot fi practicate prin artoscopie intervenţii chirurgicale tip reconstrucţie de ligamente încrucişate, îndepărtarea corpilor străini rezultaţi din traumatizarea cartilajului intraarticular.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica