Antimigrenos

Medicament recomandat spre a fi folosit în schema de prevenţie sau de tratament a migrenelor.

Cele mai des folosite medicamente împotriva migrenelor sunt cele extrase sau produse din „cornul secarei” (parazit al secarei) – în principal ergotamina şi dihidroergotamina. Altele sunt reprezentate de betablocante, sumatriptan, anagezicele tip paracetamol, ibuprofen.

Se pot administra pe cale orală sau injectabilă, dar numai în criza migrenoasă, nu pe termen lung, datorită efectelor secundare neplăcute.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica