Antihipertensor

Substanţă medicamentoasă recomandată în tratamentul hipertensiunii arterile şi a prevenirii complicaţiilor acesteia.

Tratamentul  cu un antihipertensiv se instituie de către medic în urma aprecierii stării generale a pacientului şi pe baza rezultatelor unor investigaţii clinice şi paraclinice, precum şi a evoluţiei afecţiunii.

Dozele, asocierile cu alte medicamente, precum şi prevenirea unor efecte adverse sunt apanajul medicului, care va colabora strans cu pacientul pe toată durata tratamentului – de obicei, de lungă durată.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica