Antiepileptic

Mediament a cărui acţiune este de a trata una sau mai multe forme de eplilesie. Se poate administra pe cale orală sau injectabilă.

Tratamentul urmăreşte şi prevenirea apariţiei sau rărirea crizelor epileptice, de aceea sunt administrate în doze zilnice, timp îndelungat, sub supravegherea medicului neurolog.

Antiepilepticele se asociază şi cu alte medicmente, dar mai ales cu un regim de viaţă cât mai lipsit de stres, oboseală, ingestie de alcool, cafea, ciocolată, cacao şi orice fel de excitante psihice. Au şi multe efecte adverse sau reacţii nedorite, de aceea este esenţială colaborarea dintre pacient şi familia sa cu medicul curant.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica