Analgezie

Scădere până al dispariţie a sensibilităţii la durere.

Poate fi:
– Spontană, consecutiv lezării la nviel de system sau terminaţii nervoase;
– Terapeutică, prin administrarea unei substanţe medicamentoase de tip aspirină, paracetamol, alte antiinfalmatorii nesteroidiene sau derivaţi de morfină.

Dozele şi intervalele de administrare sunt recomandate de medic. Tot cu scop analgezic se mai pot utiliza: fizioterapia (ce include crioterapia, termoterapia, electroterapia), anumite tehnici de masaj, acupunctura, reflexoterapia.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.