Aliment degresat

Aliment a cărui compoziţie a fost modificată în sensul extragerii unei părţi din conţinutul de lipide sau şi glucide, având astfel o valoare energetică mai mică.

Sunt recomandate, după consult medical, în dietele persoanelor cu masă mare ponderală sau cu probleme de metabolism lipidic.

Efectul pe termen lung al utilizării acestor alimente este încă în curs de studiu, încă nu au fost trase concluzii şi nu s-a definitivat o părere care să fie unanim acceptată conform căreia sunt favorabile sănătăţii şi care anume sunt implicaţiile pe viitor asupra organismului şi metabolismului uman.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica