Albinism

Lipsa congenitală sau deficit de pigmenţi la nivelul pielii, părului şi irisului. Aceşti pigemnţi au rol protector – melanina protejează piele de acţiunea razelor soarelui.

Pielea este foarte albă, părul, de asemenea, eset foarte deschis la culaore, irisul este gri-albastru foarte deschis şi au probleme de vedere, precum şi de toleranţă a radiaţiilor solare (risc crescut de cancer de piele).

Toată viaţa vor trebui să evite soarele, să poarte ochelari şi să folosească creme protectoare, ambele cu protecţie mare anti-UVA UVB.
 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica