AHCC (Active Hexose Correlated Compound)

Active Hexose Correlated Compound este folosit în medicina tradiţională japoneză şi este un produs obţinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete. 

Cancer. Cercetătorii au analizat efectele în urma administrării de AHCC persoanelor care suferă de cancer. Unele cercetări au sugerat că în urma consumului s-a îmbunătăţit calitatea vieţii în cazul persoanelor care suferă de cancer de stomac, colon sau plâmâni.

Efectele chimioterapiei. În urma unor cercetări recente s-a sugerat că în urma administrării de AHCC se pot reduce unele efecte secundare gastrointestinale precum stările de greaţă provocate de şedinţele de chimioterapie. 

Cancer de plămâni şi prostată. Atât în cazul cancerului de plămâni, cât şi a cancerului de prostată, cercetările au arătat că administrarea de AHCC îmbunătăţeşte calitatea vieţii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica