Aditiv alimentar

Substanţă naturală sau chimică care are sau nu valoare nutritivă şi se poate folosi pentru a îmbunătăţi calităţile de gust, miros şi aspect a alimentelor cărora li se alătură.

Utilizarea aditivilor alimentari este reglementată prin lege la nivelul fircărei tări, dar este influenţată de deciziile pe acest domeniu luat la nivel de Comunitate Economică Europeană.
 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?