Aditiv alimentar

Substanţă naturală sau chimică care are sau nu valoare nutritivă şi se poate folosi pentru a îmbunătăţi calităţile de gust, miros şi aspect a alimentelor cărora li se alătură.

Utilizarea aditivilor alimentari este reglementată prin lege la nivelul fircărei tări, dar este influenţată de deciziile pe acest domeniu luat la nivel de Comunitate Economică Europeană.
 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica