Trucuri simple pentru a avea un ten bronzat cu o strălucire minunată și iarna, de Crăciun

  • Publicat:
Trucuri simple pentru a avea un ten bronzat cu o strălucire minunată și iarna, de Crăciun

Autobronzarea este o alegere a multor femei de a folosi anumite produse cosmetice de brand, care conferă pielii un aspect de bronz strălucitor brazilian fără a fi necesară expunerea la soare. Femeile care vor să obțină un bronz rapid în perioada sărbătorilor de iarnă, pot folosi produse autobronzante care oferă și o serie de beneficii pielii, prin anumite substanțe naturale, utile (precum vitamina E și Aloe vera). Astfel de ingrediente hidratează, hrănesc și oferă elasticitate pielii.

Produsele de autobronzat pot fi de mai multe tipuri, sub formă de ulei, spray, spumă, loțiune și cremă. În tratamentele cosmetice de la saloanele profesionale de înfrumusețare se utilizează în mod frecvent spray-urile autobronzante. Acestea sunt produse inovatoare, care se absorb rapid, nu lasă dungi pe piele și în plus, pot avea și parfumuri încântătoare.

Oferă un bronz de calitate cu produse de lux, experimentând puterea ingredientelor naturale!

Deși crema de protecție solară este asociată cu zilele caniculare de vară, totuși nivelurile de ultraviolete (UV) ce apar și iarna pot îmbătrâni pielea feței. Pentru a evita asta se folosește protecție solară și în sezonul rece, deși radiațiile ultraviolete sunt mai scăzute.

Dacă vrei să ai pielea bronzată și strălucitoare de Crăciun și Anul Nou, atunci folosește un spray autobronzant, cu efect de bronz brazilian încă de la prima utilizare. Acest ser poate hidrata intens pielea prin ingredientele sale naturale și o poate regenera în profunzime. Serul va avea o nuanță încântătoare de bronz auriu și se va menține pe piele timp de o săptămână.

Un alt produs care facilitează bronzarea rapidă și elegantă a pielii este spuma autobronzantă care prin aloe vera și vitamina E poate hrăni adecvat pielea și o poate face să fie mai netedă și catifelată.

Bronzul rapid se poate obține acasă și cu o loțiune nuanțatoare cu vitamina E și ulei de caise. Aceasta oferă pielii un plus de hidratare prin ingredientele sale și un bronz natural, cu o strălucire radiantă.

Vitamina E este un ingredient natural, important din produsele cosmetice pentru piele, pentru că are multe beneficii. Vitamina E este folosită în creme anti-îmbătrânire și creme de protecție solară și autobronzante. Ea trebuie introdusă în rutina de îngrijire pentru că are acțiune antioxidantă, emolientă și hidratantă. Cremele cu vitamina E au efect hidratant bun asupra pielii și ajută la reducerea sensibilității pielii.

Conform unui studiu de pe NCBI, cercetătorii sugerează că vitamina E este eficientă împotriva unor boli grave, precum: cataractă, artrită, cancer.

Multe branduri de produse cosmetice pentru îngrijirea corpului și a tenului folosesc vitamina E ca  ingredient important în formulele acestora. Un prim motiv pentru care apare în cosmetice este că are proprietăți antioxidante și ajută în prevenirea oxidării lor. Această vitamină previne îmbătrânirea prematură a pielii, combate atacul nociv al radicalilor liberi produși de poluare și razele ultraviolete.

Mai multe studii arată avantajele folosirii vitaminei E în produse cosmetice și chiar în dermatologie.

De exemplu, untul de cacao are vitamina E și este un ingredient natural care reduce uscarea pielii, relaxează, calmează și îmbunătățește elasticitatea acesteia.

Înainte de aplicarea unui autobronzant pe piele, este recomandat să se facă o exfoliere corectă pentru a îndepărta celulele moarte și astfel bronzul să arate mai uniform. În cazul picioarelor, este indicată epilarea cu ceară cu o seară înainte de folosirea autobronzantului. În acest mod se îndepărtează părul nedorit de pe picioare și se va obține apoi un bronz mai uniform.

Pielea trebuie să fi bine hidratată și în acest scop, ea se poate trata cu o loțiune corporală de înaltă calitate, ce menține umiditatea. În acest fel se previne bronzarea neuniformă pe zona coatelor, genunchilor și a mâinilor, care de obicei sunt puțin mai uscate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân