Tendințe în modă pentru copii

  • Publicat:

Next este unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Marea Britanie. Produsele Next pentru copii se bucură şi în România de un mare succes, brandul fiind prezent în România cu 5 magazine dedicate copiilor în Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Promenada, Mega Mall și Iulius Town Timișoara.

Colecţiile Next sunt create de designerii companiei, după ultimele tendinţe din lumea modei, ieşind în evidenţă prin stilul şi calitatea inconfundabilă a ţinutelor.

Brandul Next se distinge prin ţinute originale, care pun în evidenţă personalitatea copiilor într-o formă întotdeauna în ton cu tendinţele actuale, printr-un design încântător, deosebit și prin calitatea excelentă.

Gama largă de produse pune la dispoziţia părinţilor multiple variante de a-i ajuta pe cei mici să-şi exprime personalitatea prin ţinute confortabile.

Toți copiii iubesc culorile vii, desenele și imprimeurile jucăușe de pe hainele lor. Ele influențează starea de spirit, comportamentul, capacitatea de memorare și dezvoltă creativitatea.

Colecția de primăvară-vară 2021 mizează pe printuri florale și culori pastelate pentru fete, iar pentru băieți ținutele au un aer jucăuș, printurile cu personaje și piesele smart fiind atracția acestei primăveri.

Rozul este culoarea preferată a micilor prințese și e omniprezent, fie că-l agreăm sau nu. Dacă ți se pare plictisitor și banal clasicul roz-bebe, află că există alternative astfel încât să n-o superi pe „micuța mofturoasă” pentru care nicio altă culoare nu are același efect.

Mizează pe tușe discrete și alege nuanțe sofisticate precum somon, zmeuriu sau roz prăfuit. Rochia din denim, decorată cu guler alb din dantelă este preferata noastră.

Băieții pot opta pentru piese elegante, dar folosite în combinații relaxate. Roșul este una dintre nuanțele-vedetă ale noului sezon, alături de negru și albastru.

Întreaga colecție este disponibilă în magazinele Next din Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Promenada, Mega Mall și Iulius Town Timișoara.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: