Tendinţe de coafură pentru 2014

Echipa de hairstilisti Wella Professionals a dezvăluit pe scena Galei Wella, într-un spectacol de lumină şi sunet, trendurile în hairstyling pentru anul 2014.
  • Publicat:

Echipa de hairstilisti Wella Professionals a dezvăluit pe scena Galei Wella, găzduită de Mihaela Rădulescu, într-un spectacol de lumină şi sunet, trendurile în hairstyling pentru anul 2014.

Anul acesta, fiecărui sezon îi este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primăvară/vară iar Borderline Beauty pentru toamnă/iarnă. 

Urban Native depăşeşte statutul de trend şi aspiră să devină un stil de viaţă pentru care prezintă expresia în coafură a unui current ce are în centru oamenii timpului present ce sunt în căutarea unor momente de eliberare şi detaşare din viaţă urbană cosmopolită şi conectată la tehnologia momentului.

Aceştia evadează într-un stil de viaţă apropiat de natură, cu un ritm zilnic domol, având astfel posibilitatea să îşi asculte mintea şi trupul. Sezonul primăvară/vară în această nouă viziune este caracterizat de o paletă cromatică foarte delicată.

Nuanţele sunt usor estompate şi suprapuse comportând astfel o nouă greutate. Pasteluri cretate şi nuanţe fine de coral sunt aşezate lângă tonurile naturale. Nuanţe de crem luminoase sunt îndulcite frumos de soare. Stylingul nu este foarte finisat şi are câteva accente texturate. Este relaxat iar formele devin fluide, flexibile şi foarte naturale.

Trendul Borderline Beauty înseamnă perspective noi şi puternice. Normele de frumuseţe sunt contestate şi ceea ce este considerat că fiind neconvenţional devine din ce în ce mai dorit. Stilul de viaţă Borderline Beauty deschide frontierele către o linie esthetica mai neobişnuită ce propune un ideal de frumuseţe aproape imposibil şi expune o viziune de nerecunoscut a viitorului.

Combinând realul şi virtualul, viitorul şi trecutul, formă şi culoarea, elementele mecanice cu cele organice, Borderline Beauty reprezintă frumuseţea dar nu aşa cum o cunoaştem. Ideile convenţionale sunt contestate pentru a face loc unor incursiuni experimentale în culoare, formă şi stil.

Griul este introdus în paleta de culori ca un catalizator şi este alăturat unor culori luminoase şi natural precum blondul muştar, roşul cărămiziu sau brunetul voalat. Rezultatul final este creativ, inspirational şi neaşteptat. Stylingul este definit prin texturile provocatoare şi simetria neaşteptată.

Cei mai renumiţi hairstilisti de top din România – Adrian Pop, SeptimiuZavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, IonelaDobre, Răzvan Andrei, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău – coordonaţi de Constantin Ilie si Dana Dinca au creat coafuri îndrăzneţe, creative şi inspirationale. Pentru că hairstyling-ul este artă şi îndemânare.

În cadrul Galei Wella a avut loc şi prezentarea colecţiei MenHOOD 20/14, o colecţie de coafuri masculine inspirate de temperamentalii ani 20’. Creatorii acestei suprinzatoare reprezentaţii au fost membrii echipei Wella Vision, o echipă nouă de stilişti dinamici, devotaţi, instruiţi ce şi-a făcut debutul pe scena Galei Wella.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân