Schimbă tocurile cu pantofi sport! Pantofi sport pentru femei în stiluri elegante

  • Publicat:
Schimbă tocurile cu pantofi sport! Pantofi sport pentru femei în stiluri elegante

Tocurile sunt în garderoba fiecărei femei. Nu e de mirare – se potrivesc perfect în multe ținute și, în același timp, alungesc și subțiază optic picioarele. Cu toate acestea, nu tuturor femeilor le place să le poarte în fiecare zi. Dacă și tu ești în aceeași situație, recunoaște că ai vrea să iei o pauză de la tocuri înalte, în favoarea pantofilor sport. Dar cum să îi încorporezi cu pricepere în ținute elegante?

Vezi șase seturi inspiratoare care sunt dovada perfectă că înlocuirea tocurilor înalte cu pantofi sport nu trebuie să însemne renunțarea la eleganță!

Pantofi sport într-o ediție business

Știai că pantofii sport sunt grozavi ca parte a unei ținute de afaceri?  Totuși, în unele circumstanțe, cum ar fi o prezentare importantă sau o întâlnire cu un antreprenor, este necesară purtarea tocuri înalte. Cu toate acestea, nu se spune că nu poți să-ți oferi zilnic un pic de confort sportiv și să înlocuiești tocurile cu pantofi sport pentru femei .

Cum să păstrezi eleganța și profesionalismul? Pantofi sport negri, clasici sau pe o platformă la modă, se combină cu pantaloni în aceeași culoare. În funcție de sezon, poți opta pentru un model 7/8 sau standard. O cămașă albă, o jachetă gri și o geantă de piele neagră.

O altă sugestie sunt adidașii albi. Poți fi tentată de o variantă pe platformă mică – combinată cu o cămașă netedă, lejeră și pantaloni gri în carouri, ajungând până la glezne sau până la jumătatea gambei. Acest stil va trece testul, printre altele în timpul unei călătorii de afaceri, când confortul este deosebit de dorit.

Rochii și adidași – un duo surprinzător de armonios

Până acum, nu ți-ai putea imagina că porți pantofi sport? Acesta este un duo foarte bun care este perfect pentru utilizarea de zi cu zi, pentru serviciu sau chiar pentru ocazii mai formale.

Pentru a crea o ținută care să funcționeze pentru întâlniri cu prietenii, plimbări relaxante cu un prieten sau o întâlnire, combină pantofii sport albi cu inserții colorate cu o rochie aerisită cu imprimeu original. Cel mai bine este ca nuanțele modelului să se refere la elementele pantofilor – datorită acestui fapt, întregul va arăta armonios.

Următorul set, pe de altă parte, este o ținută perfectă pentru lucru într-o zi caldă de vară – desigur, cu excepția cazului în care ai un cod vestimentar strict. Poartă adidași albi cu o fustă florală care ajunge chiar sub genunchi, un top simplu într-o nuanță neutră și o geantă într-o culoare similară.

Sau poate mergi la o nuntă și ai vrea să porți pantofi sport în ziua aceea?  ? Nimic mai simplu! Pantofii albi de damă se potrivesc perfect cu o rochie florală ușor evazată în nuanțe de verde, mov și portocaliu. Într-o zi mai răcoroasă, poți arunca în plus o jachetă sau o haină verde lungă peste umeri.

Pantofi sport pentru o salopetă

Salopetele au reapărut în garderoba femeilor relativ recent, dar de obicei sunt purtate cu tocuri înalte sau – mai ales primăvara și vara, cu sandale. Între timp, poți purta și adidași cu salopeta! O bază excelentă va fi modelul clasic negru, pe care îl poți combina cu pantofi sport colorați pentru a adăuga expresivitate stilului. Daca vrei sa ii dai un caracter universal, alege varianta gri.

Probabil că ai vrut să înlocuiești tocurile înalte cu pantofi sport plat, dar nu știai dacă va funcționa. Nu trebuie să te mai întrebi! Încorporarea pantofilor sport în ținute elegante nu este atât de dificilă pe cât ai crezut înainte. Acum poți să te răsfeți cu un pic de confort sportiv fără a sacrifica eleganța!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân