Cum să porți botine damă în ținute de zi cu zi? Descoperă 3 sfaturi de modă!

  • Publicat:
Cum să porți botine damă în ținute de zi cu zi? Descoperă 3 sfaturi de modă!

Comoditate, eleganță și versatilitate de utilizare – acestea sunt principalele avantaje ale botinelor care și-au găsit drumul definitiv în garderoba femeilor moderne. Au trecut vremurile în care femeile își acopereau încălțămintea cu picioarele pantalonilor. Astăzi, botinele sunt adesea în prim-planul stilizării, din cauza culorilor izbitoare sau prin expunerea lor completă atunci când sunt purtate alături de o fustă sau pantaloni mai scurți la lungime.

Se pare că moda pentru ele nu va trece curând și îți va permite să mai mergi în ele pentru multe sezoane. Cum și cu ce să porți botine și cum să combini hainele cu ele pentru a sublinia avantajele siluetei tale?

Ce botine damă să alegi pentru zi de zi?

Botinele pot fi purtate de oricine, indiferent de tipul de siluetă și mărime. Cu toate acestea, pentru a arăta atractiv în botine damă, trebuie să respecți câteva reguli. În compania greșită, pot scurta optic picioarele. Așadar, dacă nu ești o persoană înaltă, asigură-te că porți încălțăminte de aceeași culoare cu pantalonii sau colanții tăi. Acest truc îți va face picioarele să pară mai lungi.

Multe depind de cum arată botinele tale. Cum să porți modele bogat decorate? Cel mai bine alături de o ținută cu haine discrete, simple. Dacă, în schimb, botinele tale au o culoare neutră și fără decorațiuni, poți alege o ținută mai specială. Botinele diferă nu numai prin culoare, ci și prin lungimea lor. Dacă optezi pentru botine și pantaloni, rulează puțin pantalonii pentru a-ți expune ușor picioarele.

Botinele pot fi purtate nu numai cu pantaloni, ci și cu fuste și rochii. Este o alegere bună atât în stilizări elegante, cât și casual, cu caracter romantic sau rock. Așa că dacă afară nu este cald, poți purta botine fără teamă. Cu ce ​​să te îmbraci?

Acești pantofi se potrivesc oricărui stil de îmbrăcăminte și vor fi perfecți pentru femeile de toate vârstele. Dacă vrei să îți creezi o ținută universală pentru serviciu, încalță-te cu botine cu pantaloni drepți și o cămașă elegantă. În zilele friguroase poți lua cu tine și un pulover lung, descheiat. Cu ce ​​să porți botine cu tocuri înalte? Arată grozav cu o fustă sau o rochie de lungime midi.

Cu toate acestea, doamnele scunde ar trebui să fie atente. O rochie prea lungă poate scurta picioarele. În acest caz este mai bine să se opteze pentru un model care ajunge până la genunchi sau ceva mai sus.

Cum să porți botine cu fustă?

Botinele și o fustă sunt o combinație reușită. Cu toate acestea, alege modelul și tipul de fustă având în vedere silueta ta. Dacă picioarele tale sunt lungi și subțiri, îți poți permite botine plate și le poți purta cu o fustă mini. Ce botine să porți cu o fustă boho?

Iubitoarele de fuste aerisite și ușoare ar trebui să se echipeze cu botine cu toc înalt. În stilizări romantice, încălțămintea într-o culoare strălucitoare va funcționa deosebit de bine. Cu o fustă midi, botinele sunt un duo universal și atemporal pentru fiecare ocazie.

Ce modele să alegi pentru fusta creion? Obligatoriu cu toc, fie că este  mai subțire sau mai gros, dar cu un caracter elegant. Botinele cu talpa groasă nu sunt cea mai bună alegere în acest caz.

Cum să porți botine damă cu pantaloni?

Cel mai adesea, botinele sunt combinate cu pantaloni drepți, de exemplu, blugi strâmți. Modelele mai scurte arată grozav și cu blugi boyfriend și un top mulat. Cu toate acestea, dacă preferi pantalonii largi, nu trebuie să renunți la botine. Pentru pantalonii cu piciorul lat, alege un model pe platformă. La aceste ținute poți asorta fără probleme borsete, în locul unor genți.

Cum să porți botine elegante cu pantaloni? Alege un model cu un toc subțire și pantaloni cu tăietură simplă. Poți completa look-ul cu un pulover supradimensionat sau o cămașă clasică. În zilele friguroase, ia cu tine un trench versatil.

Știi deja să porți botine datorită sfaturilor de mai sus, tot ceea ce îți rămâne de făcut este să verifici selecția largă de modele la modă care pot fi combinate cu fuste, rochii și pantaloni. Folosește-le în stilizările tale pentru a arăta elegant și eficient, indiferent de ocazie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân