Săptămâna Modei de la Milano: ţinute super-stylish care să te inspire

Străzile din Milano au fost o adevărată sursă de inspiraţie din punct de vedere vestimentar.
  • Publicat:
Săptămâna Modei de la Milano: ţinute super-stylish care să te inspire
FOTO: Hepta / Săptămâna Modei de la Milano: ţinute super-stylish care să te inspire

Săptămâna Modei de la Milano s-a încheiat cu succes, ocazie cu care am selectat câteva dintre cele mai interesante ţinute ale celor prezenţi. Brand-uri celebre au putut fi remarcate pe străzile din Italia unde, editori, influenceri şi celebrităţi au afişat ţinute super-stylish, un reper inspiraţional pentru sezonul rece în privinţa noilor tendinţe din acest an şi, de ce nu, pentru primăvara anului viitor.

Cu fiecare sezon, Italia ne oferă o lecţie de stil şi rafinament, dar mai ales ce presupun aceste două elemente care compun o ţinută. Stiluri androgine, costume de inspiraţie masculină, nuanţe aprinse, dar şi look-uri extreme, toate acestea au putut fi admirate de cei prezenţi la marele eveniment. De exemplu, o invitată a ales să poarte o mască de zebră alături de o ţinută Fendi din cap până-n picioare, în timp ce o alta a ales să poarte un sutien din caşmir de 520 de dolari, purtat şi de Katie Holmes în una dintre apariţiile sale pe covorul roşu.

Galerie foto

vezi galeria
20 foto

În general, ţinutele pe care le admirăm pe străzile din Italia sunt impecabile, atent alese şi, de cele mai mult ori, în zona luxury. Ştiţi cum se spune: ”Dress to impress”. Ai putea jura că acesta a fost motto-ul din Milano şi în săptămâna care a trecut. Nu ai cum să nu găseşti un gram de inspiraţie pe străzile din Milano care să te facă să aduci câteva schimbări în garderobă. De noile colecţii ale marilor designeri nici nu mai este nevoie să aducem în discuţie. Fiecare prezentare în parte a avut un moment de excepţie, savuros care să marcheze anul 2019 în industria modei. Unul dintre cele mai bune exemple ar fi Jennifer Lopez defilând la 50 de ani în rochia Versace care a poziţionat-o ani la rând în rubrica celor mai bune apariţii de pe covorul roşu şi care, totodată, are o poveste destul de simpatică în spate.

FOTO: Hepta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: