Redefineşte arta seducţiei

În acest sezon, obţine un look rafinat cu ajutorul culorilor în vogă. Se poartă maro, verde închis, bej – culorile junglei. Completează machiajul cu o coafură cât mai lejeră, adaptată fiecărei personalităţi. Şi adoptă toate trucurile inspirate de îngrijire care îţi conturează cu succes imaginea!
  • Publicat:
Redefineşte arta seducţiei

În acest sezon, obţine un look rafinat cu ajutorul culorilor în vogă. Se poartă maro, verde închis, bej – culorile junglei. Completează machiajul cu o coafură cât mai lejeră, adaptată fiecărei personalităţi. Şi adoptă toate trucurile inspirate de îngrijire care îţi conturează cu succes imaginea!

Un machiaj irezistibil are drept centru de interes ochii, care pot fi  conturaţi cu ajutorul unor culori cremoase la bază. Fardul de pleoape uşor metalizat în nuanţe de maro-bej se aplică peste. Rezultatul? Un smoky eyes cu efect de felină.

Buzele sunt nude, iar pomeţii puţin coloraţi cu un blush bronze. Părul este lăsat lejer pe spate, purtat cât se poate de natural.

Zona din spate necesită un pic de volum pentru a oferi eleganţă coafurii. Alege un blond luminos, admirat indiferent de anotimp.

Eşti pe fugă şi trebuie să arăţi impecabil, iar o vizită la salon nu este posibilă? Prinde-ţi părul într-o coadă de cal sau într-un coc. Este o coafură ce se pliază uşor cu orice ţinută – rochie sau pantaloni. Podoaba capilară se spală, se aplică o spumă de volum şi se usucă uşor cu foehnul.

Ulterior, cu ajutorul unui elastic părul este prins în coadă. Cu câteva agrafe însă obţii un coc şic. Alege castaniul. Este o culoare potrivită momentelor speciale.

Pentru o privire captivantă, menţine aceeaşi bază de cafeniu doar că forma este alta, umbra se află doar în pliul ochiului, iar pe pleoapa mobilă aplică un fard crem. Genele? Foarte bine definite cu ajutorul unui mascara pentru alungire şi curbare. Obrajii sunt natural conturaţi în culoarea piersicei. Natural şi luminos şi mergi la sigur… nimeni nu-ţi poate rezista.

Un machiaj seducător începe de la baza genelor şi continuă până sub sprânceană. Într-o singură nuanţă de maro-roşcat deschis. Un coc bine finisat este în această combinaţie o alegere inspirată. Celebrul coc de balerină se obţine printr-o coadă bine strânsă la spate, care ulterior se răsuceşte într-un singur sens până se formează un coc.


Culoarea naturală oferă un plus de feminitate. Simplitate este cuvântul care defineşte şi ţinuta. Cu cât vestimentaţia este mai sofisticată, cu atât se diminuează din eleganţa oferită de coafură şi machiaj. La mare căutare este părul desprins, odulat lejer şi tapat. Este o coafură perfectă de seară mai ales dacă vrei să fii în centrul atenţiei la un party.

O culoare caldă, poate fi uşor accesorizată cu diferite podoabe pentru păr. O simplă agrafă poate face diferenţa. Atenţie! Părul nu trebuie încărcat cu produse de styling, ci îngrijit cu produse speciale pentru a menţine strălucirea şi vitalitatea. Un machiaj discret, natural în zona ochilor este oricând seducător. Accentul însă este pus pe buze. Aplică un ruj roşu aprins, uşor lucios.

Citeşte şi: Trucuri şi tendinţe beauty 2012 – 2013, de la Alexandru Abagiu

Wella Awards 2012 – tendinţe în coafură: feminitate, culoare, strălucire

Noutăţi cosmetice de machiaj şi îngrijire a tenului

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân