Pantofi în tendinţe: colecţia Mihaela Glăvan primăvară/vară 2015

Designerul Mihaela Glăvan lansează colecţia pentru primăvară-vară 2015 în cadrul unui eveniment-expoziţie ce va avea loc în serele Grădinii Botanice din Bucureşti, pe 24 martie, în intervalul orar 16:00 – 19:00.
  • Publicat:

Designerul Mihaela Glăvan lansează colecţia pentru primăvară-vară 2015 în cadrul unui eveniment-expoziţie ce va avea loc în serele Grădinii Botanice din Bucureşti, pe 24 martie, în intervalul orar 16:00 – 19:00.
 
Nouă colecţie e susţinută de culori, forme şi texturi inspirate din natură.

“Colecţia acestui sezon este un dans al formelor şi imprimeurilor inspirate din covorul persan. Motivele principale ale colecţiei sunt: păsările stilizate, care se retrag cu grijă pe tocurile pantofilor, imprimeurile florale şi fundele supradimensionate interpretate într-o manieră nouă, ce conferă  un plus de feminitate întregii colecţii.

Sandalele gladiator cu toc înalt sau flat rămân în tendinţe şi sunt must-have-urile acestui sezon, fiind dezvoltate în jurul baretelor foarte înguste sau late. Colecţia de primăvară-vara 2105 este construită în totalitate pe forme noi!” a declarat Mihaela Glăvan.

Evenimentul #MihaelaGlavanSS15 porneşte de la ideea de zbor, libertate, creativitate:  “Why walk when you can fly?” Acest univers fantastic recreat în serele din Grădina Botanică din Bucureşti completează perfect povestea colecţiei.
 
“Propunerea Mihaelei Glăvan de a intră în jocul ultimei ei colecţii a venit cumva firesc. Am pornit de la emoţii, de la poveştile legate de prieteni comuni, de la  locurile preferate şi am ajuns  la Sicilia, locul care stă sub semnul soarelui. Aşa am ajuns în grădina de citrice din grădina botanică unde am condensat emoţiile gândurile, oglindirile, confortul şi jocul, propunerile celei mai recente colecţii. Este o invitaţie cu aripi, un pic din spiritul lui Peter Pan, la care sunteţi invitaţi!” declar Iuliana Vâlsan, scenograf.
 
Expoziţia de pantofi Mihaela Glăvan va putea fi admirată în luna aprilie în cadrul librăriei Cărtureşti Carusel. Până atunci, va aşteptăm pe 24 martie în serele Grădinii Botanice din Bucureşti, pentru a vedea nouă colecţie primăvară-vara 2015!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Pijamale în culorile mărţişorului
Pijamale în culorile mărţişorului
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: