(P) Ultimul trend în colorarea şi îngrijirea părului din salon la tine acasă

Până acum, produsele îmbunătăţite cu această tehnologie revoluţionară erau disponibile doar în saloanele de coafură, iar celebrităţi precum Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez au declarat că sunt de-a dreptul impresionate de rezultat.
(P) Ultimul trend în colorarea şi îngrijirea părului din salon la tine acasă

Pentru prima dată în magazinele româneşti, Schwarzkopf lansează Color Expert, prima vopsea de păr pentru utilizare acasă cu OMEGAPLEX®, tehnologia profesională împotriva ruperii părului.

Datorită acestei tehnologii revoluţionare, Color Expert ofera cu 90% mai puţine fire de păr rupte* deoarece foloseşte un sistem de colorare şi îngrijire în trei paşi, menit să protejeze firul de păr împotriva deteriorării în timpul vopsirii.

Până acum, produsele îmbunătăţite cu această tehnologie revoluţionară erau disponibile doar în saloanele de coafură, iar celebrităţi precum Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow sau Jennifer Lopez au declarat că sunt de-a dreptul impresionate de rezultat.

Îţi doreşti un păr sănătos, puternic şi o culoare seducătoare, dar în acelaşi timp nu eşti dispusă să faci niciun compromis în ceea ce priveşte sănătatea părului tău? Schwarzkopf vine în ajutorul tău aducând ultimul trend în colorarea şi îngrijirea părului din salon la tine acasă, prin noua gamă Color Expert cu OMEGAPLEX®!

Color Expert este o vopsea de păr permanentă care oferă îngrijire supremă şi protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr în timpul colorării, după care sigilează culoarea şi-i redă intensitatea de lungă durată. 

Color Expert cu tehnologia profesională Omegaplex® ofera rezultate de exceptie la un pret accesibil. Uimitor, ştim! Color Expert este o vopsea permanentă, cu amoniac, dar care protejează părul în profunzime prin intermediul a trei paşi esenţiali:

Primul pas – Protejează – cu ajutorul unui serum împotriva ruperii părului (Nr. 1) care se  mixează cu crema colorantă. Acest serum protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr. 

Pasul doi – Sigilează – prin folosirea unui tratament reparator după colorare (Nr. 2), ce sigilează fibra firului de păr şi culoarea.

Pasul trei – Fortifică – cu ajutorul unui tratament reparator (Nr. 3) ce se aplică la trei săptămâni de la colorare. Acesta fortifică fibra capilară şi intensifică culoarea.

Da, acum, poţi avea totul! Păr vopsit, cu aspect sănătos, strălucitor şi puternic!

Rezultatul utilizării Color Expert este cu 90% mai puţine fire de păr rupte*, un păr vizibil sănătos şi rezistent, uşor de pieptănat, îngrijit în profunzime, o culoare intensă care durează şi acoperire 100% a firelor albe!
Gama Color Expert cu OMEGAPLEX® aduce 20 de nuanţe seducătoare din care puteţi alege conform preferinţelor (de la blond suprem şi blond polar, până la caramel închis şi negru cerneală). Află mai multe despre tehnologia profesională Omegaplex® şi vezi gama de produse pe www.yourcolorexpert.ro.

Vedetele sunt primele care testează şi promovează noutăţile din domeniul frumuseţii, cele care le ajută să arate impecabil tot timpul. Iar Color Expert se numără printre inovaţiile favorite ale tuturor celor care vor un păr sănătos, fără compromisuri.

Ellie White este o artistă recunoscută care a trecut prin multe schimbări de look, dar totuşi părul ei arată foarte bine. Află ce spune Ellie White despre noua vopsea de păr Color Expert de la Schwarzkopf în video interviul din csid.ro!

*vs. parul netratat

Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate