Noutăţi pentru părul tău în octombrie

  • Publicat:
Noutăţi pentru părul tău în octombrie

După o vară în care ne-au desfătat din plin razele soarelui, ştim că atât pielea cât şi părul nostru au nevoie de o îngrijre specială.

De multe ori însă acordăm atenţie cu predilecţie tenului, pielii noastre, iar de podoaba capilară cam uităm. Cu uşurinţă ne acordăm un tratament facial sau o mască şi la fel de uşor folosim doar un şampon neglijând că şi părul nostru merită tratamente de regenerare şi înfrumuseţare.

Căldura intensă a verii de regulă duce la uscarea şi degradarea mai rapidă a părului, frecvent toamna ne confruntăm şi cu o cădere mai accentuată a firelor de păr, iar acum în comerţ există suficiente produse pentru a combate toate acestea, important este sa le alegem pe cele potrivite nevoilor noastre şi să le aplicam corect. Iată în continuare căteva dintre produsele recent apărute pe piaţă destinate îngrijirii şi frumuseţii părului.
 

 

Noi tratamente pentru păr de la Nioxin

Împotriva căderii părului
Pierderea părului este o sursă de stres pentru multe dintre noi. Scalp Treatment System 6 de la Nioxin te ajută dacă ai un păr cu fir mediu sau gros ce cade puternic. Tratamentul este creat special în acest sens.

Conţine aminoacizi de mătase, ulei de nuci Kukui şi agenţi de îngrijire care menţin hidratarea şi reduc căderea cauzată de ruperea firelor de păr. Produsul integrează şi o tehnologie ce oferă protecţie părului vopsit. Vitaminele, extractele din plante şi agenţii de purificare îndepărtează sebumul din jurul firului de păr şi împrospătează scalpul. Pret: 116 lei în saloanele de coafură.

Exfoliere pentru scalp
Dermabraziunea scalpului este un pas premergător necesar în tratarea căderii părului. Scalp Renew Dermabrasion este un serviciu în salon, care accelerează îndepărtarea impurităţilor şi a sedimentelor depuse în jurul firului de păr. Astfel, sunt eliminate celulele moarte, sebumul şi este intensificată regenerarea suprafeţei scalpului. Tratamentul se repetă la un interval de 30-45 de zile. Pret: 74 lei.
 

Nioxin

 

dove Noua gamă Dove Color Repair cu ColorRevitalizer

Părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială, deoarece vopsirea şi coafarea duc la uscarea firului de păr, favorizând în timp despicarea vârfurilor şi pierderea vitalităţii. Dove a creat gama completă de îngrijire pentru păr vopsit – Dove Color Repair (şampon, balsam, balsam-tratament, mască-tratament), pentru a te bucura de o culoare vibrantă mai mult timp.

Color Revitalizer din noua gamă Dove Color Repair înlocuieşte nutrienţii pierduţi (lipide şi proteine) în urma procesului de vopsire a părului. 

Noul şampon Dove Color Repair, are o formulă specială cu Fibre Actives ce ajută la curăţarea cu delicateţe a părului şi îi oferă acestuia hrănirea de care are nevoie. (250 ml: 14,89 lei)

Masca-tratament Dove Color Repair hrăneşte firele de păr deteriorate în timpul vopsirii, cu ajutorul ingredientelor sale: Fibre Actives, ulei de migdale, nucă de cocos şi proteine din grâu. (200 ml: 20,89 lei)

Balsamul-tratament Dove Color Repair, special creat pentru îngrijirea părului vopsit sau cu suviţe, hrăneşte şi ajută la menţinerea culorii pentru mai mult timp. (180 ml: 20,89 lei)

 

illumina
Illumina Color de la Wella Professionals

Cea mai mare inovaţie în culoare din ultimii 20 de ani de la Wella Professionals, ILLUMINA COLOR, se traduce prin nuanţe pure, fluide, intuitive, naturale, delicate, tinereşti ce oferă părului luminozitate incredibilă. Illumina Color este culoarea premium ce reflectă lumina surprinzând toate culorile spectrului.

Cuticula, stratul exterior al părului, este transparentă, la fel ca şi unghiile. Starea ei de sănătate este foarte importantă de aceea tehnologia MICROLIGHTTM protejează cuticula, aceasta păstrându-şi transparenţa şi claritatea. Acest lucru permite luminii să treacă prin cuticulă şi să ofere o reflexie nemaiîntâlnită a luminii din interiorul firului de păr. Illumina Color ofera cu până la 70% mai multă reflexie a luminii oferind în acelaşi timp o protecţie părului.

 

Gama Nature Secrets de la Oriflame îţi aduce noi produse

Şampon şi balsam pentru păr uscat şi deteriorat cu extracte din grâu şi nucă de cocos Nature Secrets. Şamponul parfumat curăţă delicat părul, are proteine hrănitoare din grâu şi ulei fortifiant din nucă de cocos, care combate uscarea şi deteriorarea părului, prevenind ruperea acestuia. (şampon 400 ml, 17,99 lei – balsam 250 ml, 15 lei)

Şampon şi balsam pentru păr fin cu extracte din rozmarin şi coacăze negre Nature Secrets (şampon 400 ml, 17,99 lei – balsam 250 ml, 15 lei)

oriflame

Conţin ulei esenţial revitalizant din rozmarin şi extract hidratant din coacăze negre, care dau părului o strălucire vibrantă, fără a-l îngrăşa.

Şampon şi balsam anti-mătreaţă cu extracte din brusture şi grapefruit Nature Secrets (şampon 400 ml, 17,99 lei – balsam 250 ml, 15 lei)
Conţin extracte din rădăcină de brusture şi seminţe de grapefruit hidratează delicat şi catifelează părul redându-i frumuseţea naturală. Reduce uscăciunea pielii lăsând scalpul curat şi neiritat

 

age restore Age Restore pentru un păr mereu tânăr

Gama Age Restore de la Wella professionals este un aliat al părului matur în lupta cu timpul.

Părul devine mai puternic şi mai moale cu şamponul, conditioning spray-ul şi masca tratament. Acestea conţin panthenol şi karite.

Le găseşti numai în saloanele profesionale.
 

 

sp
Spray-ul de strălucire de la SP – Sublime Reflection – este una dintre cele mai bune alegeri pentru un luciu intens. Preţ 74 lei


Citeşte şi: Noutăţi cosmetice de machiaj şi îngrijire a tenului

Machiaj Cat eyes – poţi să-l faci şi tu acasă

Urmărește CSID.ro pe Google News
Redefineşte arta seducţiei
Redefineşte arta seducţiei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân