Manichiuri de încercat în vara lui 2022. Top 5 modele MUST HAVE

Te poți bucura în voie de culori vii și modele îndrăznețe, pentru că în vara lui 2022 totul este permis în materie de forme și culori.
14.06.2022
Manichiuri de încercat în vara lui 2022. Top 5 modele MUST HAVE
Foto: shutterstock

Primim vara cu brațele deschise și este momentul ideal să dăm frâu imaginației pentru a crea cele mai frumoase manichiuri din acest an. Te poți bucura în voie de culori vii și modele îndrăznețe, pentru că în vara lui 2022 totul este permis în materie de forme și culori.


  1. Stilul minimalist se poartă în vara lui 2022

Daca nu ești genul care să își facă un model încărcat, vei fi încântată să afli că iți poți face și o manichiură minimalistă. Poți aborda modele simple care implică și câteva puncte, linii sau chiar stickere. 


  1. Modele abstracte 

Dacă totuși iți dorești un model, nu foarte complicat, iți propunem „vârtejurile”. Pentru o astfel de manichiură poți opta pentru orice culoare la bază, pe care să faci liniile ondulate în ce nuanță consideri că se potrivește. 

În același timp, poți încerca chiar și forme geometrice precum triunghiuri suprapuse, în diverse culori. 


  1. Manichiura French 

Cel mai probabil manichiura french nu se va demoda niciodată. Însă, acest model a suferit câteva schimbări pe parcursul anilor. Clasicul roz cu alb nu mai este la fel de popular acum, varianta populară fiind french-ul colorat. Optează pentru o bază nude și vârful unghiilor colorat. 


  1. Culori neutre 

Daca până acum am vorbit de culori îndrăznețe, te anunțăm că și nuanțele neutre sunt la modă în 2022. Alege culori precum roz, bej sau alb lăptos. Dacă iți dorești ceva mai îndrăzneț, dar totuși subtil, iți poți face o nuanță diferită pe fiecare unghie. 


  1. Nuanțe metalice

Nuanțele metalice fac o declarație de stil subtilă, iar vara aceasta le poți purta chiar și pe plajă, la o petrecere în aer liber, oriunde iți dorești să te faci remarcată. Fii cu băgare de seamă ce culoare alegi, ea trebuie să fie în ton cu pielea și ținuta ta. 

Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională