Cum să fii elegantă atunci când porți un tricou? 7 trucuri simple prin care îți poți stiliza tricoul preferat

  • Publicat:
Cum să fii elegantă atunci când porți un tricou? 7 trucuri simple prin care îți poți stiliza tricoul preferat

Cu toții avem zile când preferăm să purtăm o ținută simplă, casual și cât se poate de confortabilă. Dar cine spune că o ținută confortabilă nu poate fi și elegantă?

Cu toții avem zile când preferăm să purtăm o ținută simplă, casual și cât se poate de confortabilă. Dar cine spune că o ținută confortabilă nu poate fi și elegantă? Chiar și atunci când purtăm tricoul preferat, tot putem să îi impresionăm pe cei din jur cu un outfit elegant. Confortul și eleganța sunt priorități pentru mulți dintre noi, așa că acești doi factori pot fi asociați, rezultând astfel ținute confortabile și elegante.

Tricourile au fost marginalizate pe nedrept, fiind considerate plictisitoare și lipsite de inspirație. Nu și dacă vorbim despre acel tricou personalizat pe gustul tău. Un tricou personalizat nu este altceva decât o îmbunătățire a tricoului basic, dar ne poate ajuta să obținem ținute zilnice grozave.

Iată câteva trucuri simple prin care îți poți stiliza ținutele mai ales când porți un simplu tricou!

Îndrăznește să porți accesorii impunătoare

Cel mai simplu mod de a stiliza un tricou simplu presupune să optezi pentru puțină strălucire. Cheia unei ținute simple stilizate corect stă în contrast. Un colier statement va eleva aspectul unui tricou simplu, în timp ce tricoul va reprezenta fundalul perfect pentru colierul statement. Stratificarea este un alt truc de bază pentru a-ți stiliza tricoul.

De exemplu, deasupra acelui tricou personalizat pe gustul tău poți purta un sarafan, o rochie de blugi sau chiar o rochie elegantă vintage. De fapt, o rochie elegantă va compensa natura casual a tricoului tău. Rezultatul este o ținută echilibrată, perfectă pentru activitățile de zi cu zi. Poti incerca chiar si purtarea unui tricou pentru barbati, dacă nu ți-e teamă să fii îndrazneață.

Coordonează culorile

Dacă te străduiești să obții un look elegant atunci când porți vechiul tău tricou, ia în considerare coordonarea culorii întregii ținute. Ce e drept, atunci când purtăm un tricou, putem arăta ca și cum nu am depus niciun efort sau că nu ne pasă cu adevărat de ținuta noastră. Dar dacă ținuta noastră include elemente asortate, va arăta imediat ca și cum ar fi intenționată și elaborată.

Poartă un ruj roșu îndrăzneț la un tricou personalizat pe gustul tău, iar pentru partea inferioară alege o fustă creion. O eșarfă prinsă lejer la gât și o pereche de pantofi cu toc vor completa excelent această ținută simplă. Astfel, prin intermediul acestor trucuri simple, tricoul tău simplu va ajunge la un nivel superior.

Amestecă imprimeuri

Poate că nu este un truc atrăgător la prima vedere, dar cert este că oferă rezultate incredibile. Amestecarea imprimeurilor necesită totuși un element de armonie, chiar dacă imprimeurile sunt total diferite. În mod ironic, atunci când imprimeurile sunt nepotrivite într-un mod foarte evident, obținem totuși o ținută care pare a fi intenționată.

Ceea ce trebuie să facem este să găsim o culoare în toate acele imprimeuri contrare care să se coordoneze. De exemplu, dacă acel tricou personalizat pe gustul tău include o nuanță de verde, atunci pentru partea inferioară poți opta pentru o fustă tot cu un imprimeu verde. Pentru a aduce și mai multă armonie în această ținută bogată în imprimeuri, optează pentru o pereche de pantofi într-o culoare asortată.

Amestecă mai multe tipuri de țesături

O altă modalitate ușoară de a purta cu stil acel tricou personalizat pe gustul tău presupune să asociezi câteva țesături fanteziste. Optând pentru o eșarfă de mătase, pentru un accesoriu de dantelă sau catifea, tricoul simplu va deveni imediat mai elevat.

Tricoul, pe de altă parte, va atenua intensitatea țesăturii elegante. Obții astfel o ținută versatilă, potrivită pentru mai multe ocazii. O eșarfă mătăsoasă, aranjată lejer pentru un tricou, împreună cu o pereche de blugi simpli alcătuiesc o ținută superbă, care este potrivită atât pentru zi, cât și pentru evenimentele de noapte.

Evidențiază-ți feminitatea

O combinație de tricou și o pereche de blugi albaștri arată în mod natural mai masculin, dar asta nu înseamnă că nu poți include câteva elemente feminine subtile. De exemplu, o pereche de blugi evazați în locul unei perechi de blugi drepți sau boyfriend va emana mai multă femininate. Alege un tricou personalizat cu mâneci mai lungi și ușor evazate sau cu volane.

Un șal în nuanțe plăcute, așezat lejer pe umeri, din nou va emana mai multă femininate. Iar o pereche de pantofi cu imprimeu floral sau o pereche de balerini în locul adidașilor va înlătura orice urmă de masculinitate.

Obține o ținută boho purtând un tricou

Când spunem ținute boeme, cele mai multe femei își imaginează fuste fluide sau rochii lungi. Totuși, poți obține o ținută boemă și atunci când porți acel tricou personalizat pe gustul tău. În mod clar, o pereche de blugi evazați va reprezenta fundalul perfect pentru a-ți scoate în evidență stilul personal.

Nu uita că și felul în care îți aranjezi părul și celelalte accesorii pe care le porți – în special geanta – contribuie la un look boho. Dantela, broderia și o geantă din paie sunt doar câteva elemente care completează un look boem.

Clasic înseamnă elegant

Când spunem ținută clasică, atunci spunem tricou alb simplu și o pereche de blugi la fel de simpli. Totuși, această combinație clasică poate fi ușor reinventată după preferințele fiecărei persoane.

De exemplu, tricoul alb simplu poate fi înlocuit cu un tricou personalizat, iar în loc de adidași sau balerini, poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc. Vei obține în continuare o ținută clasică, dar cu unele note moderne.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: