Louis Vuitton lanseaza o colectie army

In urmatorul sezon, stil army revine.
  • Publicat:
Louis Vuitton lanseaza o colectie army
Louis Vuitton lanseaza o colectie army

In urmatorul sezon, stil army revine. Pentru ca Louis Vuitton este mereu in pas cu moda, acesta va colabora cu Mark Jacobs si Murakami pentru noua sa colectie de posete cu imprimeu army. Adoptat de catre celebritatile de peste ocean, „monogramuflajul” (lansat cu mare pompa in cadrul expozitiei Takashi Murakami la Brooklyn Museum ) este deja in voga.

Deci nu ar trebui sa ne miram daca in urmatoarele saptamani vom vedea, in randul victimelor modei, costumatii asemanatoare celor care se poarta in armata. Trebuie sa recunoastem ca acest stil nu este unul foarte elegant si de aceea s-ar putea ca noua colectie de genti sa nu aiba succesul asteptat.

Riscurile sunt mari, dar nu se stie niciodata, iar Vuitton poate sa inregistreze incasari uriase. Sa nu uitam ca nu este vorba despre orice fel de geanta, ci de una de marca. Afla mai multe din "Louis Vuitton, in colaborare cu Mark Jacobs si Murakami, lanseaza o colectie de posete tip army" pe acasatv.ro!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Haine cu motive
Haine cu motive
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân