Încălţăminte pentru copii marca Adina Galupa (poze)

Adina Galupa a lansat colecţia de primăvară-vară 2015 Derigault Baby, încălţăminte din piele pentru copiii de până la un an. La eveniment au fost prezenţi, alături de jurnalişti şi bloggeri, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Cătălin Căţoiu.

Adina Galupa a lansat colecţia de primăvară-vară 2015 Derigault Baby, încălţăminte din piele pentru copiii de până la un an. 

La evenimentul organizat în cadrul Starbucks Victoria Center au fost prezenţi, alături de jurnalişti şi bloggeri, Adela Popescu, Radu Vâlcan şi Cătălin Căţoiu. 


Numele Derigault Baby provine de la numele bunicii Adinei Galupa, Adine Derigault, fiind moştenirea ei lăsată micuţilor pentru care expresia „să aibă lumea la picioare” începe cu un botoşel.

Colecţia de primăvară-vară Derigault Baby urmăreşte cele mai noi trenduri de fashion, care îmbină nevoile picioruşelor celor mici cu design-uri unice, pentru a-i pune pe aceştia în centrul atenţiei. Încălţămintea este exclusiv lucrată manual, cu grijă şi atenţie specială dedicată fiecărui produs în parte. 

Noua colecţie de botoşei este creată din piele naturală, iar varietatea de texturi şi imprimeuri este unică în oferta de încălţăminte pentru bebeluşi. Talpa este confecţionată din piele întoarsă, având o aderenţă crescută şi fiind moale datorită stratului de material spongios, dar şi căptuşelii călduroase.

Pentru micuţii care fac primii paşi în exterior, această talpă are o inserţie de cauciuc subţire care protejează piciorul de iregularităţile terenului de afară, păstrând în acelaşi timp o flexibilitate ridicată. Talpa micuţului simte terenul ca şi când ar fi desculţ şi astfel asigură dezvoltarea naturală a piciorului şi a mersului.

Pagina 1 din 2