Heidi Klum si Adriana Lima, in prezentarea Victoria’s Secret

Celebra firma Victoria’s Secret si-a lasat spectatorii cu gura cascata, la prezentarea celei mai recente colectii de lenjerie - una deosebit de sexy, provocatoare si stralucitoare.
  • Publicat:
Heidi Klum si Adriana Lima, in prezentarea Victoria’s Secret
Heidi Klum si Adriana Lima, in prezentarea Victoria’s Secret

Celebra firma Victoria’s Secret si-a lasat spectatorii cu gura cascata, la prezentarea celei mai recente colectii de lenjerie – una deosebit de sexy, provocatoare si stralucitoare.

Supermodelele Heidi Klum, Adriana Lima si Miranda Kerr au fost alese pentru a purta cele mai noi creatii Victoria’s Secret, iar cele mai multe dintre acestea au inclus si niste aripi spectaculoase, potrivit cotidianului The Sun.

Probabil cea mai uimitoare creatie prezentata a fost Black Diamond Fantasy Miracle Bra, „sutienul minune” decorat cu diamante albe si negre si rubine. Articolul a fost creat de bijutierul Martin Katz si a fost purtat, la prezentarea de la Miami, de Adriana Lima. Sutienul costa nu mai putin de 5 milioane de dolari si va disponibil, in curand, in catalogul firmei.

Intregul show pus in scena la Miami de catre Victoria’s Secret a fost stralucitor, mai scrie The Sun. Modelele semanau cu niste zeite fermecatoare, purtand tinute inspirate din anii ’20.

Printre articolele de lenjerie prezentate s-au numarat sutiene aurite, decorate cu cristale Swarovski, dar si o piesa mulata pe corp, alcatuita din pene sculptate in aur. Tinutele au fost “asezonate” cu frunze de laur, tot din metal, purtate la gatul modelelor, si de aripile stralucitoare.

Heidi Klum a incheiat prezentarea, iesind pe podium imbracata intr-o tinuta foarte sexy, compusa din lenjerie rosie si aripi, decorate si parca legate intre ele de siraguri de pietre pretioase.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hainele ieftine, dusmanii mediului
Hainele ieftine, dusmanii mediului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân