Geanta roşie – accesoriul perfect de Valentine’s Day

Cadoul perfect de Valentine's Day este geanta roşie! Intră în galeria FOTO pe care ţi-am pregătit-o şi dă start shopping-ului de Valentine’s Day!
11.02.2014

Valentine’s Day este ocazia ideală pentru a dărui cadouri care spun „te iubesc”, fie că vorbim despre bărbaţii care îşi arată astfel iubirea pentru femeia din viaţa lor, fie despre femeile care se rasfaţă pentru această sărbătoare a dragostei cu un mic cadou… dar o fac tot în numele iubirii, pentru a fi cât mai seducătoare în ochii bărbatului iubit!


Indiferent de ce parte a „baricadei” te afli, cadoul perfect de Valentine’s Day este geanta roşie! În primul rând, geanta este un accesoriu de bază în garderoba oricărei femei. Dar, pe lângă rolul important pe care îl are în definirea stilului, geanta este şi un accesoriu funcţional, care te ajută să-ţi ţii organizate şi la îndemână lucrurile de care ai nevoie în fiecare zi.

Intră în galeria FOTO pe care ţi-am pregătit-o şi dă start shopping-ului de Valentine’s Day!

De ce geanta roşie? Pentru că roşul este o culoare pasională, senzuală şi feminină. Femeile o adoră deoarece este mereu la modă, uşor de purtat şi de asortat, iar bărbaţii sunt seduşi imediat de senzualitatea acestei culori. Nu e de mirare că Valentine’s Day e cel mai bine definită cromatic de culoarea roşie!

Sursa foto: Pinterest, Carpisa

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Un medic avertizează: și vegetarienii pot acumula grăsime în ficat