Garderoba de primăvară: sfaturi oferite de un designer român

Cel mai cunoscut designer roman de la Hollywood ne dă câteva tipsuri pentru garderoba de primăvară.
  • Publicat:
Garderoba de primăvară: sfaturi oferite de un designer român
Foto: Lorena Sârbu

Cel mai cunoscut designer roman de la Hollywood, Lorena Sârbu, cea care a creat nenumărate ținute de redcarpet și a îmbrăcat celebrități la evenimente precum Emmy sau Oscaruri, ne dă câteva tipsuri pentru garderoba de primăvară.

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ținutele, iar acum designerul Lorena Sârbu ne spune ce trebuie să nu ne lipsească din garderoba noastră, dacă vrem să fim în trend, sezonul care vine.

Cum trebuie să arate garderoba de primăvară?

Piesele vestimentare în culori vii sunt un MUST în această primăvară, pentru că ele oferă o adevărată bucurie vizuală. De la rochii, la geci subțiri, sacouri sau fuste, toate în combinații de culorii vii, îți vor da o energie bună atunci când le vei purta.

Optează pentru pantofii cu toc înalt. Este timpul să fii extrem de feminină și își poți pune silueta în evidență, atunci când vei fi pe tocuri.

Investește în accesorii extraordinare, dar și în genți mari și încăpătoare, foarte COOL și ele în primăvara care se apropie.

Animal print este un trend încă present atât pe podiumurile de modă, cât și în garderoba noastră. Poartă-l cu încredere și simte-te puternică. Primăvara înseamnă renaștere, energie și este perioada în care poți încerca lucruri la care nici n-ai visat… chiar și atunci când este vorba despre stilul tău vestimentar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân