5 mărțișoare parfumate pentru inspirație

  • Publicat:
  • Actualizat:

În prag de primăvară oferă partenerei tale un mărțișor parfumat. În loc de un mărțișor simbolic sau niște flori, ori obișnuita cutie cu bomboane apetisante de ciocolată, alege un cadou însoțit de multiple arome, și care va persista un timp îndelungat, respectiv un parfum. Dacă îi cunoști cât de cât gusturile, sau ai fost destul de mult timp în preajma ei încât să observi ce fel de parfumuri poartă atunci nu ai cum să dai greș cu un asemenea mărțișor care, cu siguranță îi va aduce multă bucurie.

Pentru inspirație, iată o selecție din cele mai recente și remarcabile esențe, care vor ispiti pe oricine cu notele lor florale, lemnoase sau orientale.

MON ROUGE BLOOM IN LOVE, YVES ROCHER, 50 ml, 229 lei

Un buchet floral luminos, de o prospețime absolută, pentru a te simți bine înpielea ta și a înflori la infinit. Un buchet floral vibrant, în care Iasomia explozivă se contopește cu esența senină de Néroli, trezite de personalitatea acidulată și luminoasă a Bergamotei.

BERGAMOTĂ: O notă acidulată pentru o prospețime luminoasă.
NEROLI: O notă florală vibrantă pentru o deschidere captivantă.
IASOMIE: O notă florală explozivă pentru o feminitate asertivă.

APĂ DE PARFUM FLOWERBOMB RUBY ORCHID, VIKTOR & ROLF, 50 ml, 445 lei

Flowerbomb Ruby Orchid este cea mai recentă lansare parfumată a brand-ului Viktor & Rolf, un parfum senzual și atrăgător, inspirat de fermecătoarea dansatoare de cabaret.

Debutează cu tonuri delicate, de frezie și arome proaspete de fructe, în acordul aromelor de piersică. La scurt timp se descoperă inima parfumului – orhideea rubin, care aduce viață, în timp ce iasomia este ca un voal de lux. Acordul senzual al păstăilor de vanilie roșie aduce compoziția spre final. Combinația dintre aroma de orhidee și cea de vanilie face parfumul atât de captivant.

APĂ DE PARFUM BLACK OPIUM INTENSE, YSL, 50 ml, 480 lei

Black Opium Eau de Parfum Intense reprezintă o interpretare electrizantă și îndrăzneață a parfumului iconic Black Opium de la Yves Saint Laurent. Este mai puternic, mai îndrăzneț și mai seducător. Notele bogate de cafea dezvăluie o inimă vibrantă de flori delicate de portocal, energizate de o aura de absint albastru. Acordul de cafea este latura intensă și întunecată care aduce parfumului dependență și energie. Acordul de absint albastru concentrează inima parfumului. Combinat cu anasonul, accentuează aspectul verde și vibrant al parfumului. Absintul oferă note amare, reconfortante, picante, lemnoase și florale. Aceasta combinație de supradoze de acord de cafea și absint dă nastere unei noi experiențe olfactive mai puternică și mai îndrăzneață.

APA DE TOALETĂ BURBERRY HER GARDEN PARTY, 50 ml, 313 lei

Descoperă Burberry Her Garden Party, un parfum modern, vesel și feminin. Parfumul se remarcă printr-un amestec jucăuș de bujor înflorit, note vesele de pere verzi, căpșuni, coacăze negre și boabe de piper roz. Notele sale de bază sunt lemnul de cedru și moscul, la care se adaugă notele de caprifoi, trandafir și crin.
Burberry Her Garden Party poate fi purtat atât pe timp de zi, cât și seara, la evenimentele speciale.

GINZA EAU DE PARFUM MURASAKI, 50ml, 449 lei

Shiseido lansează Ginza Eau de Parfum Murasaki, o aromă ce exprimă feminitate prin notele senzuale, designul sticlei și culoarea ei. Parfumul floral-fructat-lemnos are la vârf note de violete, mere Fuji și rodie, notele de mijloc sunt reprezentate de un buchet de iasomie, glicină și frezii, pe o bază de lemn de santal și ambră.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: