Galbenul muştar şi fucsia, culorile primăverii 2017 preferate de marile case de modă

Marile case de modă au decis să îndrăznească, să aleagă tonuri nebune de galben sau roz fucsia, ţinute transparente şi tricouri cu mesaje puternice!

Prin tradiţie, primăvara se asortează cel mai bine cu pastelurile, cu rochiile dantelate şi diafane, cu puloverele din caşmir şi cu pantofii joşi. În acest sezon însă, marile case de modă au decis să îndrăznească, să aleagă tonuri nebune de galben sau roz fucsia, ţinute transparente, tricouri cu mesaje puternice şi kitten heels. Dacă adăugăm o jachetă cu umeri bine conturaţi sau un trenci reinventat, o cămaşă albă şi o poşetă în miniatură, garderoba de primăvară e gata.


Cuvântul de ordine al colecţiilor din sezonul primăvară-vară 2017 este diversitatea. Poate chiar un strop de haos le defineşte, dat fiind că până şi bibliile pasionatelor de modă din întreaga lume s-au pus greu de acord asupra a ceea ce se poartă.

Vogue SUA a pariat pe uniformele din vechile fabrici, pe salopetele în tonuri diferite de beige, acolo unde Elle a văzut un trend în culoarea kaki.

Vezi în galeria FOTO câteva modele de ţinute propuse de marile case de modă!

Pagina 1 din 2