Cum să te îmbraci de Valentine’s Day dacă eşti single sau într-o relaţie

Indiferent de statusul relaţiei, de Valentine’s Day vrei să arăţi perfect! Fie că mergi la o întâlnire romantică, ieşi în club sau într-un bar cu prietenele, fie că alegi să mergi la film, la teatru sau la un show de stand-up, ţi-am pregătit câteva sugestii ce nu pot trece neobservate.
  • Publicat:
Cum să te îmbraci de Valentine’s Day dacă eşti single sau într-o relaţie

Indiferent de statusul relaţiei, de Valentine’s Day vrei să arăţi perfect!

Fie că mergi la o întâlnire romantică, ieşi în club sau într-un bar cu prietenele, fie că alegi să mergi la film, la teatru sau la un show de stand-up,  ţi-am pregătit câteva sugestii ce nu pot trece neobservate.

Date Look

Un look ideal pentru o întâlnire romantică trebuie să aibă unul dintre aceste ingrediente: roşu, animal print sau forme bine definite. Studiile spun că nuanţa roşie este una dintre cele mai atrăgătoare, aşa că nu o evita!

Animal print-ul şi pielea sunt de asemenea greu de neobservat, mai ales când urmăresc linia unui siluete feminine, aşa că optează pentru pantaloni sau fuste din piele, rochii cu detalii animal print, dar echilibrează look-ul, de fiecare dată, cu texturi şi nuanţe mai soft pentru a crea o ţinută sexy, dar şi cu bun gust. Bijuteriile statement pot transforma orice ţinută aparent banală, aşa că optează pentru colierele oversized.

Girls Night Out

În seara asta vei trezi admiraţie şi mister. Poţi opta pentru un look punk-rock, cu un make-up smokey, pus în evidenţă de o ţinută formată dintr-o pereche de jeansi rupţi, un top lejer, un colier metalic şi o jachetă din piele.

Dar, dacă vrei un look uber-chic, optează pentru texturi lejere, vaporoase, unde monocromia înrămează un singur element al vestimentaţiei, care să dea nota distinctă întregului look. De exemplu, poţi opta pentru o bluză nude, o vestă neagră, un colier simplu, iar piesa de rezistenţă să fie o pereche de pantaloni vaporoşi, animal print.

Casual V-Day

Dacă îţi doreşti o seară relaxată, în care să mergi la un film sau la teatru, atunci poţi opta pentru un look mai casual. Dar dacă este un look lejer, nu înseamnă că nu putem opta pentru ceva care să fie şi sexy. Alege o ţinută minimalistă ca design, dar optează pentru contraste, cum ar fi roşu cu alb.

Duetul dintre puritatea albului şi senzualitatea roşului e biletul către o poveste de dragoste neclişeică, fie ea, poate, doar în filmul pe care îl vei viziona.

Mesaj de dragoste

Dragostea pluteşte în aer sau pe bluza ta. Dacă vrei o reţetă simplă pentru ţinuta de Valentine’s Day, poţi alege o bluză, pe care e inscripţionat un mesaj de dragoste sau simplul ”Love” şi restul poate fi completat de tine.

Lenjeria intimă

De Valentine’s Day nu putea lipsi lenjeria intimă, iar de la Takko poţi alege din gama vastă de desuuri sexy, fie că îţi plac cele cu dantelă, colorate, cu imprimeuri sau simple.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: