CSID a încercat 5 look-uri de festival

  • Publicat:
În fiecare vară ne bucurăm de perioada festivalurilor, de muzica bună şi de starea de bine pe care acestea le oferă. Ca look-urile de festival să fie reuşite, ţinutele trebuie să fie completate şi de un machiaj creativ şi o coafură pe măsură. Pentru că şi tendinţele în materie de păr se schimbă de la an la a, am stat de vorbă cu Florin Bosoi, senior stylist, care ne-a vorbit despre look-urile care se poartă în 2019, la festivaluri.
 
”Dacă tot ne aflăm în perioada festivalurilor de muzică electronică, ne gândeam că nu ar strica să venim cu ceva nou şi în materie de păr. Noi, cei din echipa Gett’s, ne ducem uşor spre stilul Candy Girl şi ne axăm pe mai multă culoare în păr pentru că de sobru ne-am plictisit în viaţa de zi cu zi. Putem aplica extensii colorate, sclipici, putem realiza împletituri, lucruri care nu ne afectează deloc părul sau scalpul”, ne explică Florin.
 
Aşadar, putem aplica meşe, ne putem colora părul cu ajutorul trucurilor simple care nu ne afectează sănătatea firului de păr, iar astfel creăm look-uri cât mai creative care să ne scoată în evidenţă personalitatea. Pentru că eram tare curioase de cum ar trebui să arate o coafură de festival în anul 2019, ne-am lăsat pe mâna specialiştilor pentru a obţine cele mai cool rezultate. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandări: