Cele mai potrivite culori pentru persoanele cu părul blond

Purtarea culorilor care se potrivesc cu nuanța părului te poate face să arăți uimitor. Din fericire, blondele pot lucra cu o mulțime de palete neutre. Iată cele mai bune culori care arată spectaculos pe persoanele cu părul blond.
  • Publicat:
Cele mai potrivite culori pentru persoanele cu părul blond
Cele mai potrivite culori pentru persoanele cu părul blond Sursa foto: profimedia

Cea mai bună modalitate prin care sesiunile de cumpărături să pot transforma într-unele total lipsite de stres este să înveți ce piese vestimentare ți se potrivesc. Odată ce devii conștientă de acest lucru, cumpărăturile vor fi din ce în ce mai plăcute și mai relaxante.  

Silueta, lungimea și estetica unui articol vestimentar sunt importante. Dar este, de asemenea, important să știi culorile care te avantajează cel mai mult. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești blondă, indiferent de nuanța pielii sau culoarea ochilor. Ești gata să descoperi noile tale nuanțe preferate? Iată care sunt cele mai bune culori de purtat dacă ai părul blond!

  1. Culoarea lavandei

Când alegi culoare potrivită pentru părul tău blond, este important să iei în considerare și nuanța tenului tău.

Pentru persoanele blonde cu tenul rece, luminos, culoarea lavandei este ideală. Cu o nuanță blândă, lavanda scoate în evidență nuanța de păr blond. Este o nuanță cu adevărat versatilă, ușor de purtat vara, în timp ce iarna capătă un aspect de gheață.

  1. Roșu-portocaliu

Dacă ai un ton al pielii mai cald și un păr blond, încearcă un roșu-portocaliu. Este o nuanță caldă ca tenul tău și completează culoarea părului de minune. Roșul-portocaliu oferă și beneficii psihologice, cum ar fi optimismul și încrederea în sine.

În anotimpurile calde, această culoare oferă o energie aparte, în timp ce în cazul anotimpurilor reci, aceasta va arata ca o culoare festivă, ideală pentru perioada Crăciunului. Combină piese vestimentare în culoarea roșu-portocaliu cu un ruj asortat pentru un impact mai mare.

  1. Corai

Tonurile neutre ale pielii și un păr blond arată fabulos în piesele vestimentare corai. Este o culoare pozitivă și revigorantă. Îți poți construi întreaga garderobă de vară în jurul acestei nuanțe jucăușe. Iarna, adaugă în dulapul tău cardigane delicate din cașmir în nuanța corai.

  1. Culori metalice

Daca ai parul în nuanțe de galben-blond, optează pentru piesele vestimentare în nuanțele îndrăznețe metalice. Nuanțele metalice scot în evidență strălucirea părului.

Ești de părere că aceste nuanțe nu se potrivesc în orice moment al zilei? Încearcă ceva mai discret. Tonurile calde neutre, cum ar fi nuanțele ruginii sau culoarea muștarului se îmbină frumos cu părul și sunt lipsite de extravaganță.

  1. Bijuterii aurii

Auriul este ideal pentru persoanele cu părul blond. Gențile cu fermoar auriu, curelele cu catarame aurii, paltoanele cu nasturi aurii sau bijuteriile din metale prețioase aurii sunt doar câteva dintre exemplele de accesorii la care persoanele cu părul blond pot recurge fără probleme.

Ce culori ar trebui să evite persoanele cu părul blond, în funcție de nuanța tenului

În timp ce portocaliul și roșul sunt grozave pentru blondele cu o nuanță a tenului caldă, persoanele cu pielea în tonuri pale ar trebui să evite piesele vestimentare cu nuanțe de roșu, portocaliu și auriu. De fapt, blondele cu tenul palid ar trebui să evite în totalitate culorile calde.

În plus, blondele cu nuanța tenului caldă ar trebui să evite culorile reci, cum ar fi nuanțele de albastru, roz și galben.

Surse: bestlifeonline.com, sheknows.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: