Cat de neinspirat poate fi un cadou?

Alege cu grija cadourile pentru iubitul tau.
  • Publicat:
Cat de neinspirat poate fi un cadou?
Cat de neinspirat poate fi un cadou?

Stim, vrei sa ii iei partenerului tau un cadou cu totul aparte, vrei sa il impresionezi. Vrei sa ii arati cat de mult tii la el. Dar daca din prea mult entuziasm tau alegi ceva total nepotrivit? Noi te ajutam spunandu-ti ce sa eviti cand pornesti la cumparaturi.

Aparate electrocasnice
In timp ce bijuteriile pot fi considerate un gest exagerat, orice alt lucru impersonal, cum ar fi un aparat pentru bucatarie sau pentru casa in general poate fi interpretat ca un cadou luat in graba sau nesincer. Vrei sa ii arati cat de mult il iubesti sau vrei sa il pui la treaba?

Lenjerie intima
Evita sa ii faci cadou lenjerie intima. Mai ales daca va pregatiti pentru primul Craciun impreuna. Gestul tau poate fi considerat prea intim si s-ar putea sa transmita un mesaj gresit. Daca vrei sa ii faci o surpriza, cumpara-ti pentru tine un set special si atunci sigur vei obtine ceea ce ti-ai dorit.

Bilete la evenimente pe placul tau
Daruindu-i ceva egoist, cum ar fi bilete la opera sau teatru cand stii ca partenerul tau nu e un fan al spectacolelor, poate transmite ca esti axata mai mult pe propriile interese decat de persoana lui. Incearca cu bilete la evenimentele sportive. S-ar putea sa ai mai mult noroc. Evident, intereseaza-te inainte ce sporturi prefera.

Birotica si papetarie
Orice obiect care promoveaza eficienta la birou ar trebui, in general, evitat. De ce sa amintesti de serviciu si problemele legate de el in toiul sarbatorilor, cand e vremea pentru petreceri si relaxare?! Vrei sa il rasfeti, nu sa il stresezi. Nu? Atunci uita de agende si pixuri.

Haine XS sau XXL, cu maimutoaie sau in culori stridente
Ai grija la articolele de imbracaminte care pot fi considerate jignitoare. Spre exemplu un tricou sau short cu Mickey Mouse sau alte personaje de desene animate daca stii ca el e serios si poarta numai pijamale in dungi albastre. Ai grija si la camasile in culori stridente, cum ar fi fuchsia sau ciclamen. Chiar daca tu stii ca sunt la moda, lui s-ar putea sa nu ii placa. Cu atat mai mult daca nu esti sigura ce marimea poarta.

Cadouri de la fosti
Cadourile pe care le-ai primit tu anul trecut mai bine le dai unei verisoare indepartate daca tot nu iti plac sau nu ai ce face cu ele. Sau le pastrezi in continuare. Sa ii dai partenerului tau un cadou pe care l-ai primit de la fostul prieten arata desconsiderare din partea ta. Tu cum te-ai simti daca ai sti ca el ti-a dat cadoul primit de la fosta?

Catelusi sau pisicute
Animalele de casa sunt considerate idei proaste daca nu iti cunosti partenerul foarte bine. Ele implica mari angajamente si mult prea importante pentru a fi oferite tam-nesam. Nu numai ca trebuie sa aiba grija de tine acum ii aduci si un ghem paros pe cap?

Cadouri cu subinteles
Evita cadourile care pot sugera ca vrei sa schimbi ceva la partenerul tau. Spre exemplu, costumatii de sport pentru mersul la sala, o trusa noua de unghii sau un set de tigai. Acestea ii pot sugera ca nu il apreciezi asa cum este si vrei sa il modelezi dupa placul tau. Sigur se va simti jignit. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân