Imbraca-te pentru iarna de la Piazza Italia

Tinutele office sau lejere le veti gasi vizitand Piazza Italia din Baneasa Shopping City.
  • Publicat:
Imbraca-te pentru iarna de la Piazza Italia
Imbraca-te pentru iarna de la Piazza Italia

Alegerea vestimentatiei in sezonul rece poate fi o adevarata problema, in special atunci cand urmaresti mai multe tinte: confort, noutate si preturi mici. Stim cat este de dificil sa pastram trendul lansat de marii creatori de moda, atunci cand frigul de afara ne impune sa ne infofolim.

Ce poti face? O vizita la magazinul Piazza Italia, in Baneasa Shopping City. Brandul este unul dintre lideri in lumea modei pe piata italiana si totodata un punct de referinta pentru toate familiile tinere. Colectia lui ofera peste 4000 stiluri reprezentate puternic de o linie exclusivista de produse trendy. Aici vei gasi tinute office sau lejere, pentru iesirile cu prietenii.

Proiectul Piazza Italia a demarat in 1993, telul companiei fiind dezvoltarea unei impresionante retele de retail. Astazi Piazza Italia are deschise 100 de magazine in Italia, acoperind aproximativ 80000 mp de spatiu pentru femei, barbati si copii, oferind esenta pura a modei italiene la un pret corect.

Obiectivul Piazza Italia este sa dezvolte conceptele sale de moda, aducand rafinamentul colectiilor sale impresionante si in afara Italiei.

Citeste si Cumparaturi la Baneasa Shopping City
Carrefour 866 si inca 6

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tendintele in coafura si culoare pe 2009
Tendintele in coafura si culoare pe 2009
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân