Accesorii călduroase pentru iarnă

Pe timp de iarnă, adaptează-ţi ţinuta la temperaturile scăzute de afară şi treci pe textile! Sunt uşoare, călduroase, cât se poate de trendy şi, ce e mai interesant, este că poţi să ţi le confecţionezi chiar tu!
  • Publicat:

Pe timp de iarnă, adaptează-ţi ţinuta la temperaturile scăzute de afară şi treci pe textile! Sunt uşoare, călduroase, cât se poate de trendy şi, ce e mai interesant,  poţi să ţi le confecţionezi chiar tu!

Aşa că ai mare grijă să nu îţi lipsească din dulap în acest sezon!

Fularele supradimensionate

Sunt în mare vogă iarna aceasta, aşa că le găseşti în majoritatea magazinelor. Pufoase şi călduroase, anul acesta le găseşti în variante cât mai îndrăzneţe, pline de culoare!

Genţile tricotate

Dacă eşti adepta articolelor handmade, sigur vei da iarna aceasta şi peste genţile tricotate, extrem de chic pentru sezonul rece. Sunt foarte uşor de purtat şi te asigurăm că rezistă solicitărilor tale.

Căciulile

Ei bine, să ştii că nu mai este deloc trendy să umbli prin frig cu capul gol! Mai ales că ai la dispoziţie o sumedenie de căciuliţe simpatice, în diferite forme şi culori, care mai de care mai tentante. Aşadar, iarna aceasta, dacă vrei să fii chic, poartă căciulă!

Gulerele tricotate

Pentru un aer sofisticat şi o ţinută ceva mai rafinată, uită de fularul obişnuit şi optează pentru un guler tricotat. Îl poţi purta la birou sau chiar la o ieşire în oraş, îţi va ţine de cald oferindu-ţi un plus de feminitate.

Colanţii groşi din lână

Perfecţi pentru rochii, fuste sau pulovere lungi, colanţii groşi rămân un accesoriu clasic şi de nepreţuit pentru sezonul rece. În combinaţie cu cizme până la genunchi sau chiar cu încălţăminte cu toc, colanţii groşi îţi vor ţine cu siguranţă de cald!

Jambierele tricotate

Sunt nişte accesorii pe cât de utile, pe atât de trendy. Pe lângă faptul că îţi conturează silueta, acestea îţi asigură confortul şi căldura de care ai mare nevoie pe timp de iarnă!

Brăţările împletite

Pune-ţi imaginaţia şi creativitatea la treabă şi împleteşte-ţi singură o brăţară, undeva între 2 şi 5 cm lăţime, pe care să o decorezi cu nasturi sau alte accesorii care îţi plac. Va fi extrem de interesantă şi, în plus, te vei putea lauda că este creaţie personală!

Mănuşile pufoase

Mâini îngheţate şi piele aspră sau o pereche de mănuşi trendy super călduroase? Eu  zic să alegeţi a doua variantă pentru că aveţi de unde să vă inspiraţi. Nu cred că sunt singura care a rămas cu degetele lipite pe tastatura telefonului pentru că eram prea fudulă să port mănuşi, însă odată păţită cu o iritaţie serioasă la nivelul pielii, m-am lecuit de fudulime şi am luat decizia înţeleaptă de a cumpăra, atenţie, nu una, nu două, ci trei perechi de mănuşi. Şi alte vreo două care aşteaptă în şifonier să fie băgate în seamă.

Şi bine am făcut, pentru că acum n-aş mai putea ieşi din casă fără ele. Sunt călduroase, sunt colorate, sunt din lână şi tare bine mă simt cu ele…mai ales când ies la bulgăreală 🙂

Sursa foto: Pinterest

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân