galerie

8 produse cosmetice de care ai nevoie în această toamnă


 • Conceput de parfumerii Annick Menardo şi de Honorine Blanc, Calvin Klein Women este un joc de contraste, la fel de variat ca personajele ce îl poartă.
Amestecând forţa cu fragilitatea, prospeţimea cu senzualitatea, parfumul se bazează pe trei ingrediente de bază: petale delicate de portocal, ghindă proaspătă de eucalipt şi lemn de cedru bogat din Alaska, combinat cu piper negru şi lemon Sfuma, un buchet de Magnolia Grandiflora şi Jasmine Absolute, dar şi puterea seducătoare a uleiului esenţial Olibanum.
 • Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejează rădăcina firului de păr şi previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite odată cu înaintarea în vârstă a femeilor. Asigură necesarul de energie la rădăcini pentru o creştere sănătoasă în zilele în care spălarea părului cu şamponul Plantur39 nu este posibilă.
 • Avon nutraeffects. Pielea este hidratată în profunzime datorită complexului Advanced Hydrating, cu extract de seminte de Chia, ce pot absorbi pâna la de 12 x mai mult decat greutatea lor. Este ideal pentru pielea sensibilă.
 • So Pure Volumizing Shampoo conferă parului un boost de energie, vitalitate şi volum. Vitamina B5 din compoziţia acestuia are rol în întărirea şi îngroşarea firul de păr. Produsul are un parfum plăcut, iar asta datorită uleiurilor esenţiale de Palmarosa şi Lămâie, pe care le are în compoziţie. Oferă volum părului, fără a-l lasa greu. Produsul este dedicat cu precădere persoanelor cu un fir de păr fin.
 • Goldea The Roman Night Absolute este un parfum pentru o femeie puternică, independentă, plina de feminitate, care ia propriile sale decizii şi-şi controloează propriul destin. Cu un mix intens senzual de mosc negru, fructe zemoase, patchouli şi iasomie, parfumul captivează cu notele sale de mijloc îndrăzneţe şi promite o noapte neînfranată.
 • Miracle Elixir Keune este un tratament hrănitor, ce reface părul degradat şi slăbit. După tratamentul personalizat, structura internă a firului de păr este refăcută şi reparată cu până la 80%, aşa că se simte de 2 ori mai mătăsos la atingere.
 • BioSilk Ser-tratament Organic Coconut Oil
Ser-tratament cu ulei de cocos organic pentru părul uscat. Oferă hidratare intensă, repară şi fortifică firul de păr, are efect anti-electrizant şi previne vârfurile despicate.
 • B-SELFIE se aplică sub forma unui plasture. Gama cuprintre patru produse care corectează ridurile de expresie, ridurile din jurul ochilor, ridurile din zona buzelor (specifice fumatorilor), conferă volum buzelor şi un contur mai bine definit.
Conceput de parfumerii Annick Menardo şi de Honorine Blanc, Calvin Klein Women este un joc de contraste, la fel de variat ca personajele ce îl poartă. Amestecând forţa cu fragilitatea, prospeţimea cu senzualitatea, parfumul se bazează pe trei ingrediente de bază: petale delicate de portocal, ghindă proaspătă de eucalipt şi lemn de cedru bogat din Alaska, combinat cu piper negru şi lemon Sfuma, un buchet de Magnolia Grandiflora şi Jasmine Absolute, dar şi puterea seducătoare a uleiului esenţial Olibanum.
1/1