Top 15 cele mai HOT cântăreţe ale momentului

Sunt tinere, în vogă, extrem de frumoase, au fanii la picioare şi nu contenesc să ne uimească de fiecare dată cu apariţiile lor excentrice. Beyonce, Rihanna, Shakira sunt doar câteva dintre divele care au cucerit inimile bărbaţilor şi au stârnit invidia în rândul femeilor de pretutindeni.
26.02.2014

Sunt tinere, în vogă, extrem de frumoase, au fanii la picioare şi nu contenesc să ne uimească de fiecare dată cu apariţiile lor excentrice.

Beyonce, Rihanna, Shakira sunt doar câteva dintre divele care au cucerit inimile bărbaţilor şi au stârnit invidia în rândul femeilor de pretutindeni.

Pe lângă frumuseţea uneori naturală, alteori un pic cam artificială, artistele momentului se bucură de un succes răsunător pe plan profesional şi profită de averile încasate în urma concertelor, cum altfel decât îngrjindu-se din cap până-n picioare, astfel încât să arate impecabil.

Intră în galeria FOTO să vezi care sunt cele mai sexi 15 artiste ale momentului.

Şi, ca bonus, cel mai recent video al Shakirei în colaborare cu Rihanna, Can’t Remember to Forget You.  Merită văzut!

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Top 5 alimente sănătoase care îngrașă
Recomandări: