Sarah Jessica Parker, apariţie super stylish. Cum a înlocuit masca de protecţie?

Iată cum a ales actriţa Sarah Jessica Parker să înlocuiască masca de protecţie.
  • Publicat:
Sarah Jessica Parker, apariţie super stylish. Cum a înlocuit masca de protecţie?
FOTO: hepta / Sarah Jessica Parker, apariţie super stylish. Cum a înlocuit masca de protecţie?

Dacă te numeri printre iubitoarele serialului Sex and The City, cu siguranţă ştii că actriţa Sarah Jessica Parker juca rolul lui Carrie Bradshaw, o iubitoare înrăită de pantofi. Chiar există un episod întreg în seria HBO în care se ilustrează obsesia ei pentru pantofii de designer. Mai exact, Carrie realizează că a cheltuit peste 40.000 de dolari pe o pereche de pantofi Manolo Blahniks şi una Christian Louboutin, dar nici măcar nu-şi permite să-şi ţină apartamentul din Manhattan.

”Pur şi simplu o să ajung o femeie bătrână care o să trăiască în propii pantofi”, spune celebrul personaj.

În viaţa reală, actriţa Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, obişnuieşte să se afişeze prin New York în ţinute mai confortabile şi nicidecum nu optează pentru pantofi stiletto aşa cum obişnuia personajul ei, ci în balerini, cizme sau chiar bocanci. Dar nu şi în ultimele zile, iar asta pentru că vedeta şi-a deschis propriul magazin de pantofi, motiv pentru care ţinuta ei a fost asortată cu o pereche de sandale şi o mască improvizată, foarte chic.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Sarah Jessica Parker ţinuta prin care te inspiră cum să improvizezi o mască

Actriţa a fost recent surprinsă în Manhattan în timp ce pregătea lansarea noului ei magazin de pantofi. Vedeta a ales să poarte cu această ocazie o pereche de sandale cu bretele subţiri chiar din propria colecţie, care pot fi purtate în orice moment al zilei. În plus, având în vedere că din cauza noului coronavirus trebuie să purtăm masca de protecţie pentru a ne proteja, dar şi pentru a opri răspândirea virusului COVID-19, Sarah Jessica Parker a înlocuit clasica mască cu o eşarfă foarte stylish care să-i completeze ţinuta. De asemenea, ochelarii oversized au fost şi ei nelipsiţi din ţinută.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: