Andreea Mantea: ingredientele cu care combate celulita

Andreea Mantea a împărtăşit pentru CSID câteva dintre secretele ei în materie de beauty. Iată la ce remedii apelează vedeta Kanal D pentru păr, ten sau celulită.
  • Publicat:
Andreea Mantea: ingredientele cu care combate celulita

Andreea Mantea nu apelează la tratamente costisitoare pentru a-şi menţine frumuseţea. Măştile pe bază pe bază de ou, tărâţele şi cremele cu ardei fac parte din arsenalul ei de îngrijire. Iată ce face vedeta TV pentru păr, ten şi la ce ingrediente apelează când e vorba de celulită!

Andreea a fost dezamăgită de produsele profesionale pe care le folosea pentru păr, aşa a ajuns să descopere măştile pe bază de ou.„Obişnuiam să folosesc tot felul de produse profesionale, dar la un moment dat mi-au daunat. Îmi prepar când am timp măşti pe bază de ou în care adaug uleiuri hidratante şi vitamine uleioase. Există o îmbunătăţire a aspectului, dar acestea necesită timp şi multă răbdare pentru ca rezultatul să fie wow. Acum am început să folosesc altă gamă de produse profesionale pentru îngrijirea părului”, spune prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Tărâţele, ideale pentru ten

Vedeta Kanal D a găsit şi remediul care o poate ajuta să aibă tenul pe care şi-l doreşte şi care este la îndemâna oricui: tărâţele. „Din păcate, n-am avut niciodată un tratament special. Singurul element tradiţional pe care îl folosesc sunt tărâţele, sunt pentru scrub facial. În rest, creme sau loţiuni de protecţie n-am încercat. Poate trebuie să încep să le folosesc ca să scap de cearcăne”.

Creme pe bază de ardei iute pentru celulită

Vedeta TV nu crede că există leacul minune care te poate scăpa de celulită, dar pentru ca pielea să aibă fermitate apelează la masajele cu creme pe bază de ardei. „Pentru vergeturi, din păcate, nu există o soluţie. Trebuie să le previi, să foloseşti creme hidratante şi uleiuri.

Pielea trebuie să fie hidratată. Pentru celulita am auzit de tot felul de remedii, zaţul de la cafea, masaj cu creme sau loţiuni care au ca ingrediente ardeiul iute sau alcoolul puternic. Am început să folosesc şi eu remedii de acest gen, creme pe bază de ardei iute şi alcool când merg la masaj, iar rezultate se văd. Nu ştiu care este responsabil de rezultat: masajul sau loţiunea”, adaugă Mantea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: