Vrei un contur de buze perfect? Iata cum il obtii!

Un contur de buze perfect? Da, cu ajutorul unui creion contur potrivit. Acesta nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unei femei.
26.06.2017
Vrei un contur de buze perfect? Iata cum il obtii!

Un contur de buze perfect? Da, cu ajutorul unui creion contur potrivit. Acesta nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a unei femei.
Cu ajutorul lui poti contura sau corecta forma naturala a buzelor si vei avea buze perfect conturate si rujate pentru o perioada mai lunga de timp.

Cum dai buzelor un contur perfect

Nuanta conteaza! Un creion contur de buze trebuie sa fie apropiat de nuanta rujului pe care il folosesti sau poti aplica un creion intr-o culoare asemanatoare nuantei buzelor tale.

Atentie la urme! Inainte de a contura buzele, trebuie sa te asiguri ca suprafata buzelor tale este curata, adica nu exista urme de balsam de buze sau gloss.

Contureaza! Poti contura buzele incepand cu mijlocul buzelor superioare si coborand usor catre colturile buzei superioare, urmand sa conturezi apoi si buza inferioara.

Corectezi sau nu forma? In functie de forma buzelor, poti alege sa urmezi conturul natural al buzelor sau sa depasesti conturul lor pentru a le corecta forma.
TIPS! Nu depasi foarte mult conturul natural al buzelor pentru ca vei obtine un aspect dizgratios.

Un creion contur de calitate nu se ia de pe buze! Pentru a-i oferii rujului un plus de rezistenta, poti aplica creionul contur pe intreaga suprafata a buzelor si astfel, indiferent cat de mult atingi buzele de alimente sau de bauturi, el nu va disparea si nici nu va avea un aspect sters.

Si nu se intinde! Un alt beneficiu al unui contur bun de buze este acela ca nu ii permite rujului sa migreze, adica nu se intinde pe pielea din jurul buzelor.

Ce calitati trebuie sa aibe un creion contur de buze:

  • sa prezinte o formula extra soft
  • sa se aplice fin si usor pe buze
  • sa aibe o culoare intensa
  • sa asigure o acoperire excelenta
  • sa permita o conturare precisa
  • sa fie rezistent la apa
  • sa reziste mai mult de 4 ore pe buze
  • sa fie in compatibilitate excelenta cu pielea
  • sa nu se intinda

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină